Активности

05/02/2013

Од оддржаниот состанок на управниот одбор на ЗЛОМ-СМ на ден 23.01.2013 во 12 часот, одржан во просториите на МЛД

Повеќе »
21/01/2013

Почитувани колеги, за сите Ваши проблеми, предлози и прашања, контактирајте не преку контакт формата на веб странава.

Повеќе »
15/01/2013

Покана од Проф. Др. Виктор Камилоски (новини во медицината и нови техники кои се применуваат кај нас). Предавањето ке се одржи во центарот за Семејна медицина на 21.01.2013 година од 11:00-12:30 часот. Пријавување на тел.: 071 27 87 86

Повеќе »
09/01/2013

Ве известувам дека во периодот од 10 -13.01.2013 год. во Скопје,Асоцијацијата на лекари по општа/семејна медицина на Југоисточна Европа ќе го одржи своето годишно Собрание.

Повеќе »
27/12/2012

ОБЈАВЕН КОНКУРС ЗА ДОЕДУКАЦИЈА ПО СЕМЕЈНА МЕДИЦИНА НА 10.12.2012 ВО ДНЕВНИТЕ ВЕСНИЦИ ДНЕВНИК, УТРИНСКИ ВЕСНИК И КОХА

Повеќе »
21/12/2012

На ден 21.12.2012 година во просториите на Министерството за здравство на Република Македонија , представници на ЗЛОМСМ одржаа работен состанок со господинот м-р Никола Грпчевски, советник во Кабинетот на Министерот за здравство.

Повеќе »
25/10/2012

Од состанокот на УО на ЗЛОМ/СМ одржан на 25.10.2012 год.во 19 часот. Дневен ред 1.Информација од состанокот со Деканот на МФ Скопје,Продеканот за меѓународна соработка и Претседателот на МЛД 2.Разгледување на одговорот од ФЗО по повод испрат...

Повеќе »
07/10/2012

Ви се обраќаме во врска со средбата помеѓу ФЗО и ЗПЛРМ одржана на ден 01.10.2012 на тема цели. Имено целта на последната наша средба (ФЗО и ЗЛОМСМ) беше интезивирање на соработката каде беше очигледна желбата за взаемна соработка и во тој контекст о...

Повеќе »
25/09/2012

После вчерашниот состанок и можноста што ни беше дадена а почитувајки го ветеното, Ви ги доставуваме нашите предлози во врска со новиот договор што треба да се склучи со ФЗО

Повеќе »