Новости

3. 10 Конгрес на Здружение на наставници по општа / семејна медицина Хрватска

Датум: 17/01/2019

Конгресот ќе се одржува од 07- 10.март 2019 година во Хотел Антуновиќ Загреб
Тема “Упатства – Водичи во ординацијата на семејните лекари”
Повеќе информации и Пријава на теми на веб страна www.dnoom.org/x-kongres/