Новости

Светски ден на семејните и општи лекари 2020

Датум: 18/05/2020


Почитувани Колеги

Здружението на лекари по општа семејна медицина (ЗЛОМ/СМ) заедно со Центар за семејна медицина Медицински факултет Скопје и оваа година го одбележува 19 Мај под мотото:

„Семејните –општи лекари на прва линија во справување со Ковид 19“

Прилог :  ПОКАНА 19 МАЈ Светски ден на семејните и општи лекари 2020