Новости

Оддел за општа медицина – ДЕНОВИ НА ОПШТА МЕДИЦИНА 2020

Датум: 24/01/2020

Оддел за општа медицина – ДЕНОВИ НА ОПШТА МЕДИЦИНА 2020

28 и 29 март 2020 година во Београд, Србија

Повеќе информации на веб страна www.opstamedicina.org