KME Настани

Анксиозното и депресивното растројство во подем – рана дијагностика и третман

Датум: 08/04/2022

КРКА-ФАРМА СКОПЈЕ

во соработка со

ЛЕКАРСКА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА И

ЗДРУЖЕНИЕТО НА ЛЕКАРИ ПО ОПШТА-СЕМЕЈНА МЕДИЦИНА

Ве кани на акредитиран стручен состанок на тема:

Анксиозното и депресивното растројство во подем- рана дијагностика и третман

Прим. д-р Валентина Самарџиска и д-р Билјана Симоновска од ЈЗУ Универзитетска клиника за психијатрија Скопје

Елицеа- препорачан лек од прв избор

Мирјана Јазаџинска, Крка – Фарма Скопје

Стручниот состанок ќе се одржи on-line на 19.04.2022 (вторник) во 15 часот

на платформата GoToWebinar на следниот линк:

https://attendee.gotowebinar.com/register/7074864066203964939

Однапред ви благодариме за соработката и интересот.