Новости

Допис од медицинскиот директор на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби, Скопје

Датум: 06/05/2020

Почитувани,

Ви го проследуваме писмото од Асс. мр. д-р Милена Стевановиќ, Медицински директор на Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби, Скопје.

Ве молиме да го доставите до сите матични лекари.

Со почит.

Прилог писмо