Активности

Ефективни интервенции за борба против ризик факторите асоцирани со висок крвен притисок

Датум: 13/03/2017

Почитувани,

Македонската Асоцијација за хипертензија, во соработка со Светстка здравствена организација, МЛД и Министерство за здравство организира стручен состанок на тема: “Ефективни интервенции за борба против ризик факторите асоцирани со висок крвен притисок” кој ќе се одржи во салата на Бизнис Центарот на Скопски саем на следните термини 18.03.2017, 22.04.2017 и 13.05.2017 со почеток од 10 часот. Состанокот е акредитиран.

Доколку сте заинтересирани да учествувате, Ве молам да наведете за кој термин на [email protected] со наслов на емаил : Пријавување за работилници хипертензија

Програмата ја имате прикачено во атачмент.

Programa za stucen sostanok MAH