Новости

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Датум: 12/06/2018

Дописот од Министерството за здравство како реакција од страна на ЗЛОМ СМ како и ЛКМ за контролата на целите за 2017 како и предлогот за ампулата Парацетамол да биде дел од ампуларната терапија во нашите ординации

->> Прочитај повеќе