Новости

ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ИНСТИТУТОТ ЗА ПАТОФИЗИОЛОГИЈА

Датум: 27/05/2019

ПОЧИТУВАНИ КОЛЕГИ!
Имаме можност да контактираме телефонски со колегите од ИНСТИТУТОТ ЗА ПАТОФИЗИОЛОГИЈА
за одредени дилеми кои се однесуваат на терапија, лабораториски вредности или било кои други проблеми кои се врзани за тироидните нарушувања ( освен закажување на термин )
ТЕЛЕФОНСКИОТ БРОЈ КОЈ Е АКТИВИРАН ИСКЛУЧИВО ЗА ОВАА НАМЕНА Е 070 712291 И ЌЕ БИДЕ АКТИВЕН ОД 10-12 ЧАСОТ СЕКОЈ ДЕН ОД 27-31.05.2019
Во Кампањата за подигнување на јавната свест за заболувањата на тироидната жлезда, учествуваа Здружение на лекари по општа семејна медицина Здружение на Нуклеарна медицина и Здружение на ендокринолози и дијабетолози на Македонија подржана од фармацевтската куќа ВАРУС-претставник на МЕРК