Ковид 19 - Новости

Категории на ризик според експозиција поврзана со меѓународни патувања, или контакт со потврден случај Ковид 19 инфекција

Датум: 20/03/2020

Категории на ризик според експозиција поврзана со меѓународни патувања, или контакт со потврден случај Ковид 19 инфекција

Превземи