Новости

Конгрес на семејна медицина на Босна и Херцеговина со меѓународно учество

Датум: 16/01/2018

1. Конгрес на семејна медицина на Босна и Херцеговина
со меѓународно учество

Сараево, 19-21 април 2018 година

Семејство/семејна медицина – подобра здравствена заштита

Теми:

Здравствени проблеми кај постари пациенти
Деца и адолесценти – превенција и болест
Ефектите од загадувањето на воздухот врз здравјето
Квалитет на управување со хронични заболувања
Информатичка технологија во семејна медицина
Слободни теми
Краен рок за доставување на апстракти (работилници, орални и постер презентации) – 15.03.2018 година

Примање на апстракти и постери

Регистрација

Регистрација надомест за регистрација
15.12.2013 – 15.03.2018. 290 КМ 150 €
16.03.2013 – 18.04.2018. 390 КМ 200 €
19.04. – 21.04.2018. 490 КМ 250 €
 

Членовите на Здружението имаат попуст од 30%

Регистрација за студенти по медицина и факултети за медицина: 130 КМ

Посебен попуст за групни регистрации

Котизацијата вклучува:

Учество на официјалното отворање на 19 април 2018 година

Учество во научни сесии, работилници и медицински изложби

Конгресен пакет

Сертификат за учество

Ручек и кафе пауза на 20 и 21 април 2018 година

Место на одржување на конгресот: Хотел Хилс, Бутмирска цеста 18, Сараево http://hotelhills.ba/congress-center/

Гала вечера 20.04.2018 .: 100,00 KM
Ciana вклучува: топла ладна вклучена, сите инклузивни пијалаци и жива музика

Вечерата ќе се одржи во ресторанот Хотел Хилс со почеток во 20 часот.

Сместување
Хотел Хилс 4 + * (конгресен центар) Наведените цени се за соба врз основа на кревет и појадок, данок на живеење и ДДВ:

Еднокреветна соба: 147,00 KM
Двокреветна соба: 205,00 KM
Хотел Холивуд 4 * Овие цени се за соба, ноќевање, ноќевање со појадок, данок за престој и ДДВ:

Стандардна еднокреветна соба: 88,00 КМ
Стандардна двокреветна соба: 137,00 KM
Супериорна еднокреветна соба: 98,00 КМ
Супериорна двокреветна соба: 147,00 KM

Повеќе за конгресот на семејна медицина на Босна и Херцеговинана на >>