Новости

КОНКУРС ЗА ДОЕДУКАЦИЈА

Датум: 16/06/2016

На 15.06.2016 е објавен Конкурс за доедукација по семејна медицина за 3,6,9 и 12месеци на веб страната на Центарот по семејна медицина и во дневните весници: Дневник,Утрински Весник и Коха.

Рок за поднесување документи е 14 дена.

Доедукацијата ќе започне од 03.10.2016

Konkurs Јуни 2016 (кликни тука)