Новости

ПРОТЕСТНО ПИСМО ОД ЗДРУЖЕНИЕ НА ЛЕКАРИ ПО ОПШТА И СЕМЕЈНА МЕДИЦИНА

Датум: 16/11/2020

Почитувани!
Во името на Здружение на лекари по општа и семејна медицина во период кога лекарите се постојана мета на обвинувања и критики, би сакале на овој начин да ви се обратиме со ова наше протестно писмо. Искрено се надеваме на негова објава и ваша соработка

Протестно писмо