Новости

СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА ВО ВРСКА СО ФИНАНСИСКА СТИМУЛАЦИЈА НА МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ СО ЦЕЛ ИНТЕНЗИВИРАЊЕ НА ПРОЦЕСОТ НА ВАКЦИНАЦИЈА

Датум: 02/12/2021

Соопштение за јавноста