Ковид 19 - Новости

Соопштение ФЗО

Датум: 25/03/2020

СООПШТЕНИЕ за активностите кои ги презема Фондот за време на изречената мерка за спречување на ширење и сузбивање на заразата од Covid – 19 (Коронавирус)во делот на работењето на здравствените установи

Превземи