Новости

Стручен состанок на Македонска Асоцијација за Хипертензија

Датум: 28/11/2019

Македонската Асоцијација за Хипертензија Ве поканува на секциски состанок кој ќе се одржи на 12.12.2019 (четврток) во амфитеатарот на клиника за кардиологија со почеток во 15.30ч.

Тематска единица: Хипертензија и компликации – кардиоваскуларни ризици, деменции и мозочен удар.

Го очекуваме вашето присуство

Лице за контакт: насл. Доц Д-р З. Петронијевиќ

Тел: 070 33 36 37

Д-р Звездана Петронијевиќ

E-mail: [email protected]