Активности

Стручен состанок на Македонска Асоцијација за Хипертензија

Датум: 17/01/2019

Почитувани колеги
Ве покануваме на стручен состанок на МАХ кој ќе се одржи на 28.01.2019 (понеделник) во амфитеатар на Клиника за кардиологија
Состанокот е акредитиран од Лекарска комора на Македонија
Ве молиме Задолжително да го најавите вашето присуство на Ас.Д-р Светлана Павлеска +38975 203 048
ВО ПРИЛОГ Е ПОКАНАТА

Претседател на Македонска Асоцијација за Хипертензија
ВНС д-р Билјана Герасимовска