Новости

Трета Европска Работилница за Бронхиектазии 23-25 Фебруари 2023

Датум: 10/01/2023

Почитувани Колеги,

Наше големо задоволство е да ве поканиме да учествувате и што е уште поважно, активно
придонесете на 3-тата Европска работилница за бронхиектазии (EBROW 2023).

Третата европска работилница за бронхиектазии ќе се одржи од 23-ти до 25-ти февруари 2023 година на Универзитетот Хуманитас во Пиве Емануеле во областа Милано.

Повеќе Информации за оваа работилница можете да најдете во памфлетот со клик овде