Новости

Трчаме за децата со Даунов синдром

Датум: 16/03/2018

По повод светскиот ден на лица со Даунов Синдром ќе се оджи трка од 1км во градскиот парк.
Со цел да ја дадеме нашата поддршка за лицата со Даунов Синдром ќе трчаме заедно со нив на 25.03.2018 во 11 часот. Повелете половина час порано да се пријавите на Школка.
>> Повеќе