Новости

Стручен состанок на темa “Улогата на примараната здравствена заштита во лечење на синдром на иритабилни црева и во лечење хронична констипација”

Датум: 11/04/2018


Почитувани колеги

На 18 .04 и 25 . 04 во Хотел (Best Western ) Турист Скопје во 14 . 30 часот ќе се одржи стручен состанок на тема

“Улогата на примарна здравствена заштита во лечење хронична констипација”

“Улогата на примараната здравствена заштита во лечење на синдром на иритабилни црева”

Во прилог:
->> Покана 18.04.2018
->> Покана 25.04.2018

Предавањата не се акредитирани

Сите заинтересирани пријавете се кај

Елена Боневска
Тел: +389 72 243 813
Е-mail: [email protected]