Активности

24 Симпозиум на лекарите по општа медицина/ семејна медицина и одбележување Јубилеј 70 години постоење

Датум: 10/11/2017

Известување за 70 години ЗЛОМ СМ и 24 симпозиум 02-04.11.2017