KME Настани

5-ти Конгрес и 25-ти Симпозиум со меѓународно учество

Датум: 25/12/2022

Почитувани Колеги

Ми претставува посебна чест и задоволство во името на Здружението на Лекари по општа-семејна медицина (ЗЛОМ-СМ) да Ве поканам на 5-от Конгрес и 25-от Симпозиум со меѓународно учество кои ќе се одржат од 18-21.05.2023 во хотел DoubleTree by Hilton Скопје. 

Конгресот ќе се одржи под мотото Хронични незаразни заболувања во Пост Ковид пандемија.

Симпозиумот ќе биде насловен Ургентни состојби во семејна медицина.

Повеќе информации за апстрактите и начинот на пријавувawe  можете да пронајдете на следната web strana

https://zlomsm2023.mk/

Во прилог Прво соопштение  за конгресот

Срдечен Поздрав

Д-р Драган Ѓорѓиевски

Претседател на ЗЛОМ СМ