Активности

ЕДУКАЦИИ НА МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ

Датум: 05/12/2014

ЗЛОМ-СМ поднесе барање до МЗ,од овие едукации да бидат ослободени специјалистите по семејна медицина и лекарите чија специјализација или доедукација е во тек.