Новости

ИНФОРМАЦИЈА

Датум: 25/01/2013

Почитувани колеги,

Ве исзвестуваме дека до крајот на месецов ќе има информација за работилниците кои ни се обврска во новиот Анекс договор со ФЗОМ за 2013 година, а ке се организираат во Центарот за семејна медицина, Медицински факултет.