Активности

ИНИЦИЈАТИВА ДО МЗ

Датум: 25/12/2014

До Министерот за здравство е упатена иницијатива за измена и дополнување на ЗЗЗ во врска со постапката кога матичниот лекар – концесионер ке се пензионира