Активности

ПОКАНА

Датум: 05/04/2013

Покана по повод 7. Април, Светскиот ден на здравјето. Прославата ќе се одбележи на ден 8.04.2013 (понеделник) во 12 часот во Градската општа болница 8 Септември – Скопје (поранешна воена болница).

Покана (pdf)