Новости

ИЗМЕНИ ВО ЗАКОНОТ ЗА ЕДУКАЦИИ НА ИЗБРАНИТЕ ЛЕКАРИ

Датум: 05/05/2015

ZAKON ZA MEDICINSKI STUDII_izmeni 2014 (кликни тука)