Новости

КОНФЕРЕНЦИЈА ПЛОВДИВ

Датум: 16/10/2012

Почитувани,
Ве информираме дека во периодот од 15-18.11.2012 год. во Пловдив, Р.Бугарија ке се одржи “Трета Конференција на лекарите по општа медицина” на Бугарија. Истата ке се одржи во х. Новотел *****, кој се наоѓа во центарот на градот Пловдив. Сместувањето во истиот е:

двокреветна соба – 30 Евра за еден

еднокреветна соба – 40 Евра

котизација е 30 Евра

ЗЛОМСМ организира заедничко одење на 14.11.2012 г. во вечерните часови и враќање на 18.11.2012 г. претпладне. Се плаќа три ноќи спиење во хотелот.
Патните трошоци се дополнителни во зависност од цената на изнајмувањето на комбе плус три ноќи спиење за шоферот.
Сите заинтересирани да се пријават до 31.10.2012 г. како би се навреме обезбедило хотелско сместување во тој хотел, бидејки интересот е голем.
Пријавувањето да биде на e-mail: [email protected]. Сите дополнителни информации ке ги добиете преку e-mail, или на тел: 071 278 786  до 15 часот секој работен ден.

Со почит,

УО на ЗЛОМСМ