Новости

КОНКУРС ЗА ДОЕДУКАЦИЈА

Датум: 11/12/2013

Ве известуваме дека на (06.12.2013) е објавен конкурс за доедукација за 3,6,9 i 12 месеци во дневните весници Утрински весник, Дневник и Коха. Истиот можете да го најдете и на вебстраната:

www.semejnamedicina.mednet.mk.