Новости

ЛЕК – СТУЧЕН СОСТАНОК

Датум: 21/11/2013

ЗЛОМ-СМ организира стручен состанок под покровителство на Лек Скопје на тема:

“Улога на НСАИЛ и клопидогрел во појава на гастрични улкуси и улогата на ППИ во нивна превенција”

Стручниот состанок е акредитиран од страна на лекарската комора на Р. Македонија за матични лекари и интернисти,а  ќе се одржи во Сити Хол Центар (Скопје) на 27.11.2013 во 14 часот за лекарите кои се прва смена и на 29.11.2013 во 11.30 часот за лекарите кои се втора смена.