Новости

ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА РАБОТИЛНИЦИТЕ ЗА 2016

Датум: 01/02/2016

Пријавување за работилници за 2016 организирани од ЗЛОМ-СМ, Здружение на лекари-албанци и Центарот за семејна медицина

http://www.rabotilnici.semejnamedicina.mk/