Ковид 19 - Новости

Пријавување за вакцинација – ПЗУ

Датум: 17/02/2021

Почитувани,

На линкот подолу поставена е апликација за пријавување за вакцинација за вработени во ПЗУ – матични лекари (општа медицина и гинекологија), аптеки, лаборатории и специјалистички ординации. Ве молиме да го споделите линкот до сите матични лекари, со цел да се пријават сите заинтересирани. Со регистрацијата се смета дека се пријавени за вакцинација, нема потреба од регистрација на друго место. За сите следни чекори ќе бидете навремено известени.
Рокот за пријавување е до 23.02.2021 г.

Со почит,

ЛИНК ЗА ПРИЈАВА: https://vakcinacija.mk/pzu/

 

Мој Термин
Министерство за здраство –
Управа за електронско здраство Скопје
ул. 50та Дивизија 14А, 1000 Скопје
02-15-444