Новости

РАБОТИЛНИЦИ ЗА ТУБЕРКУЛОЗА

Датум: 10/03/2014

ПОЧИТУВАНИ КОЛЕГИ,

ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ ДЕКА ВО ИНСТИТУТОТ ЗА БЕЛОДРОБНИ ЗАБОЛУВАЊА И ТУБЕРКУЛОЗА, СКОПЈЕ ЌЕ СЕ ОДРЖАТ ДВЕ РАБОТИЛНИЦИ ЗА ТУБЕРКУЛОЗА НАМЕНЕТИ ЗА ЛЕКАРИ ОД ПРИМАРНА ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА. ТЕРМИНИТЕ ЗА ОБУКИТЕ СЕ СЛЕДНИТЕ : 21-22.03.2014 И 04-05.04.2014. БРОЈОТ НА УЧЕСНИЦИ Е ОГРАНИЧЕН.

СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ КОЛЕГИ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЈАВАТ НА СЛЕДНИОТ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН: 078 481 722, ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ АНА ПАУНОВА.