Новости

WONCA 2016 ВО КОПЕНХАГЕН

Датум: 16/11/2015

Почитувани
Ве известуваме дека наредната европска конференци на WONCA ќе се одржи во Копенхаген во периодот од 15 до 18 јуни 2016 година.  За повеќе информации Ве молиме да ја посетите страницата на конгресот.
http://www.woncaeurope2016.com/