Ковид 19 - Новости

Предлог за имунизација против КОВИД-19

Датум: 20/01/2021

Почитувани Колеги,

Би сакале да ја споделиме со вас пораката што ја испративме до надлежните инстанци како наш предлог за организација на имунизација за Ковид 19.

Предлозите се во прилог на оваа порака.

Предлог за имунизација против КОВИД 19