Новости

28/12/2015

СРЕЌНА И УСПЕШНА 2016 ГОДИНА

Повеќе »
16/11/2015

На следниот линк можете да го превземете годинешниот извештај на WONCA за 2014-2015 ...

Повеќе »
16/11/2015

Ве известуваме дека наредната европска конференци на WONCA ќе се одржи во Копенхаген ...

Повеќе »
21/10/2015

Лек Скопје го збогати своето портфолио со уште еден модерен препарат од групата на β1-селективни блокатори...

Повеќе »
13/10/2015

ОД ЗАВОДОТ ЗА МЕНТАЛНО ЗДРАВЈЕ...

Повеќе »
15/05/2015

Оваа година Светскиот ден на семејните доктори ќе се обележи во 5 града...

Повеќе »
05/05/2015

Во членот 5, стои дека едукациите на избраните лекари организирани од МЗ треба да се признаат од ФЗОМ...

Повеќе »
04/05/2015

Од 01.-03.10.2015 година во Хотел "Холидеј Ин" во Скопје, во организација на МЛД...

Повеќе »
23/04/2015

Фармацевстката компанија ЛЕК Скопје на пазарот има препарат за третман на Астма и ХОББ - AirFluSal Forspiro...

Повеќе »
17/04/2015

Европскиот центар за мир и развој на Универзитетот за мир основан од Обединетите нации (ЕЦПД)...

Повеќе »