Активности

07/10/2012

Ви се обраќаме во врска со средбата помеѓу ФЗО и ЗПЛРМ одржана на ден 01.10.2012 на тема цели. Имено целта на последната наша средба (ФЗО и ЗЛОМСМ) беше интезивирање на соработката каде беше очигледна желбата за взаемна соработка и во тој контекст о...

Повеќе »
25/09/2012

После вчерашниот состанок и можноста што ни беше дадена а почитувајки го ветеното, Ви ги доставуваме нашите предлози во врска со новиот договор што треба да се склучи со ФЗО

Повеќе »