Активности

21/12/2012

На ден 21.12.2012 година во просториите на Министерството за здравство на Република Македонија , представници на ЗЛОМСМ одржаа работен состанок со господинот м-р Никола Грпчевски, советник во Кабинетот на Министерот за здравство.

Повеќе »
25/10/2012

Од состанокот на УО на ЗЛОМ/СМ одржан на 25.10.2012 год.во 19 часот. Дневен ред 1.Информација од состанокот со Деканот на МФ Скопје,Продеканот за меѓународна соработка и Претседателот на МЛД 2.Разгледување на одговорот од ФЗО по повод испрат...

Повеќе »
07/10/2012

Ви се обраќаме во врска со средбата помеѓу ФЗО и ЗПЛРМ одржана на ден 01.10.2012 на тема цели. Имено целта на последната наша средба (ФЗО и ЗЛОМСМ) беше интезивирање на соработката каде беше очигледна желбата за взаемна соработка и во тој контекст о...

Повеќе »
25/09/2012

После вчерашниот состанок и можноста што ни беше дадена а почитувајки го ветеното, Ви ги доставуваме нашите предлози во врска со новиот договор што треба да се склучи со ФЗО

Повеќе »