Активности

22/04/2013

НА ЛЕКАРИТЕ ПО ОПШТА МЕДИЦИНА-СЕМЕЈНА МЕДИЦИНА СКОПЈЕ, 18-20 ОКТОМВРИ 2013, ДОМ НА АРМ

Повеќе »
21/04/2013

Сараево, Босна и Херцеговина 19-21 Септември, 2014

Повеќе »
05/04/2013

Покана по повод 7. Април, Светскиот ден на здравјето. Прославата ќе се одбележи на ден 8.04.2013 (понеделник) во 12 часот...

Повеќе »
10/02/2013

ОДРЖУВАЊЕ НА РАБОТИЛНИЦИ ЗА 2013 ГОДИНА Почитувани колеги Ве известуваме дека и оваа година...

Повеќе »
08/02/2013

Од одржаниот состанок со Претседателот на Лекарска комора на Македонија на ден 08.02.2013 год.и со преставници од ЗЛОМ-СМ

Повеќе »
05/02/2013

Од оддржаниот состанок на управниот одбор на ЗЛОМ-СМ на ден 23.01.2013 во 12 часот, одржан во просториите на МЛД

Повеќе »
21/01/2013

Почитувани колеги, за сите Ваши проблеми, предлози и прашања, контактирајте не преку контакт формата на веб странава.

Повеќе »
15/01/2013

Покана од Проф. Др. Виктор Камилоски (новини во медицината и нови техники кои се применуваат кај нас). Предавањето ке се одржи во центарот за Семејна медицина на 21.01.2013 година од 11:00-12:30 часот. Пријавување на тел.: 071 27 87 86

Повеќе »
09/01/2013

Ве известувам дека во периодот од 10 -13.01.2013 год. во Скопје,Асоцијацијата на лекари по општа/семејна медицина на Југоисточна Европа ќе го одржи своето годишно Собрание.

Повеќе »
27/12/2012

ОБЈАВЕН КОНКУРС ЗА ДОЕДУКАЦИЈА ПО СЕМЕЈНА МЕДИЦИНА НА 10.12.2012 ВО ДНЕВНИТЕ ВЕСНИЦИ ДНЕВНИК, УТРИНСКИ ВЕСНИК И КОХА

Повеќе »