Активности

18/01/2016

Здружението на лекари по општа/семејна медицина ЗЛОМ-СМ и Здружението на лекари-албанци на Македонија SHMSHM...

Повеќе »
16/11/2015

Понуда за соработка и учество на 4-от Конгрес на лекари по општа и семејна медицина ...

Повеќе »
16/10/2015

4 ТИ КОНГРЕС НА ЛЕКАРИТЕ ПО ОПШТА/СЕМЕЈНА МЕДИЦИНА НА Р.МАКЕДОНИЈА СО МЕЃУНАРОДНО УЧЕСТВО...

Повеќе »
16/10/2015

УЧЕСТВО НА ЗЛОМСМ НА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ЕВРОПСКИОТ ФОРУМ ЗА ПРИМАРНА ЗАШТИТА ВО АМСТЕРДАМ

Повеќе »
23/09/2015

ИНФОРМАЦИЈА ЗА КОНГРЕС НА ЗЛОМ-СМ...

Повеќе »
18/06/2015

На  17.06.2015 година, ЗЛОМ-СМ имаше успешна работна средба со Директорите на ФЗОМ...

Повеќе »
05/06/2015

ЗА СПЕЦИЈАЛИСТИТЕ И СПЕЦИЈАЛИЗАНТИТЕ ПО СЕМЕЈНА МЕДИЦИНА ...

Повеќе »
05/05/2015

Оваа година Светскиот ден на семејниот доктор ке се одбележи во 5 града во Републиката...

Повеќе »
25/12/2014

ЗЛОМ-СМ поднесе иницијатива до МЗ за измени и дополнување на Законот за здравствена заштита...

Повеќе »
05/12/2014

ЗЛОМ-СМ поднесе барање до МЗ,од овие едукации да бидат ослободени специјалистите по семејна медицина ...

Повеќе »