Новости

27/08/2013

Ги известуваме сите лекари од примарна здравствена заштита дека се обврзани, согласно законските одредби, до 31.12. 2020-та година да ја завршат програмата за доедукација за семејна медицина. Бидејќи станува збор за програма чие времетраење е ра...

Повеќе »
22/06/2013
05/02/2013

Никола Николовски/Сектор за продажба Триглав осигурување АД | бул. Октомвриска револуција бб, 1000 Скопје, Република Македонија Тел: +389 2 5102 151|E-mail: [email protected] | www.triglav.mk

Повеќе »
25/01/2013

Почитувани колеги, Ве исзвестуваме дека до крајот на месецов ќе има информација за работилниците кои ни се обврска во новиот Анекс договор со ФЗОМ за 2013 година, а ке се организираат во Центарот за семејна медицина, Медицински факултет.

Повеќе »
15/01/2013

III Конференција лекара опште медицине-породичне медицине југоисточне Европе Хотел „Метропол“ 11 – 14.април 2013. УЛОГА ЛЕКАРА ОПШТЕ МЕДИЦИНЕ - ПОРОДИЧНЕ МЕДИЦИНЕ ИЗМЕЂУ ПОТРЕБЕ И МОГУЋНОСТИ Теме: 1.Здравствена ...

Повеќе »
16/10/2012

Почитувани, Ве информираме дека во периодот од 15-18.11.2012 год. во Пловдив, Р.Бугарија ке се одржи "Трета Конференција на лекарите по општа медицина" на Бугарија. Истата ке се одржи во х. Новотел *****, кој се наоѓа во центарот на градот Пловдив. ...

Повеќе »