Новости

ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ПРЕС

28-07-2017

Известување од гостувањето на прес конференцијата одржана на 28.07 2017 по повод меѓународниот ден за борба против хепатитисот, а во организација на СЛАП

Повеќе »

Активности

КОНКУРС

23-06-2017

К О Н К У Р С За прием на кандидати за доедукација на здравствени работници-избрани лекари по семејна медицина за 3, 6, 9 и 12 месеци.

Повеќе »

РАБОТИЛНИЦИ ЗА ФЗОМ 2017

02-02-2017

РЕГИСТРАЦИЈА, ДАТУМИ, УПЛАТА

Повеќе »